Vi tilbyder smagninger hos dig privat, i vores hyggelige smagelokale med plads til 20-24 personer eller på din virksomhed nøjagtigt efter dine ønsker.

Se hele programmer for 2017 længere nede af denne side.

Book en smagning
Vi kan tilbyde smagninger indenfor vin, øl, whisky, rom, gin, portvin, dessertvine, champagne ……ja, mulighederne er ubegrænsede. Hvad enten det er hjemme hos dig, på din virksomhed eller hos os – sørger vi for kompetent viden på området, hyggelig stemning og ikke mindst mulighed for at udvide sin horisont indenfor vin og spiritus.

Der er også mulighed for supplere smagningen med lidt lækkert til ganen – små anretninger, snacks eller lidt ost og sødt kan arrangeres.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk – eller tlf. : 40 84 12 36.

Book en smagning på din virksomhed.

Vinoble Vejle tilbyder vores erhvervskunder smagninger på din virksomhed uanset størrelse. Uanset om det drejer sig om firmafester, juleafslutning, kurser, teambuilding, sommerudflugter eller blot at give generalforsamlingen et lille ” løft ” – så møder vi gerne op.

Bestil en smagning for jeres medarbejdere her : vejle@vinoble.dk – eller på tlf : 40 84 12 36.

Book en smagning for jeres kunder.

I forbindelse med kundebesøg på jeres virksomhed tilbyder Vinoble Vejle at give både jeres danske og udenlandske kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi målretter arrangementet efter jeres behov og ønsker – og garanterer en god oplevelse for både jer og jeres kunder. Giv jeres udenlandske kunder muligheden for at smage unikke, danske produkter – danske special:øl, danske vine…..ja, sågar dansk whisky, gin og vodka.
Giv jeres danske og udenlandske kunder en god start eller afslutning på deres besøg på netop jeres virksomhed.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk : eller tlf. : 40 84 12 36.

Alt har sin pris……

Pris for smagninger ( både private – og erhverv ) :

1.500,: ( dækker løn til foredragsholder, glas, brød og snacks samt kørsel ) + fra 150,: pr. deltager.

Book en smagning hos Vinoble Vejle !!!

Smagninger i 2017 :

Torsdag d. 2. marts kl. 19 : ” Italien rundt på 3 timer. ”

Vi skal smage 6 forskellige vine fra 6 forskellige områder i Italien – og opleve hvordan forskellige druer og dyrkningsforhold påvirker vinen.
Hvad gør druer, klima- og jordbundsforhold ved vinen – kan man smage, om vinen er økologisk dyrket ?
Kom og få en hyggelig aften, hvor vi sammen går på opdagelse i italienske vine.

Pris pr. person : 250,-
Mandag d. 3. april kl. 19 på Hotel Scandic, Vejle : ” Stor Riedel Glas-smagning. ”

Kom og oplev hvor stor en betydning glasset har, når man drikker vin. Vi smager 3 forskellige vine i forskellige glas – du vil blive overrasket over, hvor stor forskellen er. Du får et Veritas Rødvin Tasting Set ( 3 glas ) til en værdi af 750,- med hjem gratis. Kom og få en oplevelse og øjenåbner mandag d. 3. Marts på Hotel Scandic, Vejle.

Pris pr. person : 375,-

Torsdag d. 6. April kl. 19 : ” Stor Rom-smagning. ”

Rom er blevet utroligt populært – vi skal smage forskellige stilarter indenfor rom- Kan man smage om rommen er fra Panama, Venezuela eller Danmark ?
Vi skal forsøge at blive langt klogere på rom, men først og fremmest skal vi have en fantastisk aften med masser af god rom.

Pris pr. person : 250,-

Torsdag d. 4. maj kl. 19.00 : ” Cocktail- kursus. ”

Sammen med Julian Johansen skal vi på opdagelsesrejse i cocktailens kulørte verden. Julian har været bartender på nogen af de bedste cocktailbars i verden. Hvordan laver man den perfekte cocktail ?
Kom og få tricks og gode råd fra en professionel bartender.

Pris pr. person : 275,-

Torsdag d. 1. juni : ” Pinot Noir jorden rundt. ”

Kom og oplev hvordan vin lavet på den samme drue kan smage vidt forskelligt, alt afhængig af, hvor på jorden, den er dyrket.
Vi skal smage 6 Pinot Noir vine fra vidt forskellige områder i verden – og opdage hvad klima- og terroir gør ved vinen.

Pris pr. person : 250,-
Torsdag d. 31. august kl. 19 : ” Vine under 100 kr. ”

Hænger pris og kvalitet sammen, når vi snakker om vin ?
Kan en vin til under 100 kr. være bedre end en dyrere vin ?
Vi smager 5 vine til under 100 kr. – og slutter smagningen af med en noget dyrere vin.
Denne smagning ledsages af lækre tapas og små lækkerier fra de bedste leverandører i Vejle.

Pris pr. person : 250,-
Lørdag d. 2. september kl. 10 – 15 : ” Vinoble Vejle`s storeGårdmarked. ”

Kom og benyt dig af de gode tilbud på Vinoble Vejle`s store gårdmarked. Vi skal have ryddet hylderne – og sætter priserne ned med op til 50 % !
Gratis smagsprøver på alle vine på tilbud – og lækkerier direkte fra grillen.

Pris pr. person : Gratis.

Torsdag d. 7. September kl. 19 : ” Stor Gin- smagning. ”

Gin har fået endnu en storhedstid takket være det gode arbejde, der gøres i destillerierne rundt omkring. Danmark er faktisk lige nu et af de lande, som går forrest indenfor gin- produktion. Vi skal høre lidt om Gin`s historie – og se på, hvordan det laves. Vi skal smage 6 forskellige Gin ledsaget af to forskellige tonicvand.

Pris pr. person : 250,-

Torsdag d. 21. september kl. 19 : ” Stor Portvins- smagning. ”

Denne aften skal vi ind i portvinens vidunderlige verden og smage de forskellige varianter indenfor Portvin – og denne aften vil vi også servere nogle af de store, gamle Portvine. Til smagningen vil der blive serveret et ostebord m/ sødt samt lidt chokolade.

Pris pr. person : 375,-
Onsdag d. 1. november kl. 19 : ” Winemaker`s Dinner m/Sofie Bohrmann.” – Restaurant ” Memu ” i Vejle.

Vi er stolte over, at det er lykkedes for os at få overtalt Sofie Bohrmann – ejeren af Domaine Bohrmann i Mersault, Bourgogne – til at komme til Vejle og præsentere sine vine. Aftenens smagning foregår i perfekte omgivelser på Restaurant Memu i Vejle, som vil sammensætte en 5 retter`s Gourmet Menu specielt til Bohrmann`s vine.

Sofie Bohrmann er en passioneret, humørfyldt og charmerende dame, som uden tvivl – sammen med hendes vine og den perfekte mad – vil gøre denne aften uforglemmelig !

Pris pr. person : 995,-
Torsdag d. 7. Dec kl. 19 : ” Julevins- smagning. ”

Den danske julemenu kan være lidt svær at sætte vin til – vi vil komme med vores bedste bud på den perfekte julevin. Vi skal smage 6 bud på julevin, som ledsages af sprøde kanapéer med ande- rillette samt rødkål nedkogt i balsamico m/ honning. Kom og find vinen til julemaden og kom i den rette jule- stemning.

Pris pr. person : 299,-

Med mindre andet er anført afholdes smagninger i Vinoble butikken på Rådhustorvet 2 .

I tilfælde af ekstra stor tilslutning ( over 24 ) afholdes smagningen andetsteds – deltagerne vil få besked via mail eller telefon.


Booking og spørgmål: 

tlf.: 40 84 12 36 eller mail til: vejle@vinoble.dk