Jesper Rosenqvist:

Jesper har levet af at spille trommer i 34 år – og som turnerende musiker har han rejst vidt omkring – ikke bare i Danmark, Norge og Sverige, men i hele Europa. Interessen for vin opstod for over 20 år siden, da han smagte en af de store Bourgogner – og fra det øjeblik var der ingen vej tilbage. Det begyndte med rejser til Frankrig, Spanien og Italien for at besøge vinproducenter – og i 2008 grundlagde han sammen med sin kone Lene deres eget firma Celavin, som primært importerede vin fra Bourgogne og Mosel. Jesper har endvidere rejst i Sydamerika, hvor han har skrevet artikler om vinproduktion til Vinbladet.
Jobbet som professionel musiker fortsatte med vinen som hobby, men da Jesper i januar 2014 måtte indstille sin karriere af helbredsmæssige årsager, var valget ikke så svært. Så da muligheden for at overtage Vinoble i Vejle opstod, slog han sammen med Lene til og købte butikken.
Tidligere var musikkens hans arbejde- og vinen hans hobby …..nu er det omvendt.
Jesper foretrukne vine er fra Bourgogne, Champagne, Mosel, Rhone og Norditalien.

Lene Nygaard Rosenqvist:

Lenes interesse for vin startede længe før, hun mødte Jesper….allerede i en ung alder grundlagde Lene sit motto : ” Livet er for kort til dårlig vin ” og hun har da også sat sit præg på diverse vinkort i sit tidligere erhverv som kok. Af samme grund, er vin og mad en stor passion for Lene, så er du i tvivl om sammensætning af vin til mad, så kom ind i butikken og spørg Lene.
Lene er til vine fra Bourgogne, Champagne, Mosel, Bordeaux og Norditalien.