Vi tilbyder smagninger hos dig privat, i vores hyggelige smagelokale med plads til 12-24 personer eller på din virksomhed nøjagtigt efter dine ønsker.

Vi tilbyder også smagninger på Café Conrad, Søndergade 14, 7100 Vejle, som vi har et godt samarbejde med – her kan vi tilbyde smagninger på op til 60 personer i hyggelige omgivelser med mulighed for at vælge mad til smagningen.

Se hele programmer for 2019 længere nede af denne side.

Vinsmagning i Vejle
Book en smagning i vores skønne vinkælder !

Vi kan tilbyde smagninger indenfor vin, øl, whisky, rom, gin, portvin, dessertvine, champagne ……ja, mulighederne er ubegrænsede. Hvad enten det er hjemme hos dig, på din virksomhed eller hos os – sørger vi for kompetent viden på området, hyggelig stemning og ikke mindst mulighed for at udvide sin horisont indenfor vin og spiritus.

Der er også mulighed for supplere smagningen med lidt lækkert til ganen – små og store anretninger, snacks eller lidt ost og sødt kan arrangeres.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk – eller tlf. : 40 84 12 36.

Book en smagning på din virksomhed.

Vinoble Vejle tilbyder vores erhvervskunder smagninger på din virksomhed uanset størrelse. Uanset om det drejer sig om firmafester, juleafslutning, kurser, teambuilding, sommerudflugter eller blot at give generalforsamlingen et lille ” løft ” – så møder vi gerne op.

Bestil en smagning for jeres medarbejdere her : vejle@vinoble.dk – eller på tlf : 40 84 12 36.

Book en smagning for jeres kunder.

I forbindelse med kundebesøg på jeres virksomhed tilbyder Vinoble Vejle at give både jeres danske og udenlandske kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi målretter arrangementet efter jeres behov og ønsker – og garanterer en god oplevelse for både jer og jeres kunder. Giv jeres udenlandske kunder muligheden for at smage unikke, danske produkter – danske special:øl, danske vine…..ja, sågar dansk whisky, gin og vodka.
Giv jeres danske og udenlandske kunder en god start eller afslutning på deres besøg på netop jeres virksomhed.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk eller tlf. : 40 84 12 36.

Alt har sin pris……

Pris for smagninger ( både private – og erhverv ) :

1.500,: ( dækker løn til foredragsholder, glas, brød og snacks samt kørsel ) + fra 150,: pr. deltager.

Book en smagning hos Vinoble Vejle !!!

 

Program for smagninger i Vinoble Vejle 2019 :

Torsdag d. 7.. feb. kl. 19.00 : ” Stor Rom – smagning.

Denne aften skal vi gennemgå de forskellige rom typer – mød op og få en hyggelig og lærerig aften, hvor vi skal smage nogle af de forskellige stilarter indenfor rom- vi skal også smage nogle af de helt store ! Smagningen ledsages af snacks.

Pris : 225,- pr. person.

 

Torsdag d. 28. feb kl. 19.00 : ” Stor Portvins- smagning. ”

Mød op til en aften, hvor vi sammen skal gå på opdagelse i portvinens verden. Vi smage de forskellige typer af portvin – og slutter af med nogle af de helt store og gamle portvine.

Smagningen ledsages af et ostebord m/ sødt samt chokolade.

Pris : 275,- pr. person.

 

Torsdag d. 7. marts kl. 19.00 : ” Kvinder smager bare bedre ” – vinsmagning kun for kvinder.

Vi markerer Kvindernes Kampdag med en vinaften kun for tøser – mænd er forment adgang. Det er en kendt sag, at kvinders duft- og smagssanser  er mere nuancerede – så mød op denne aften, hvor vi sammen skal smage 6 forskellige vine ledsaget af  snacks.

Pris : 250,- pr. person.

 

Torsdag d. 4. april  kl. 19.00 : ” Stor Gin- smagning. ”

Gin er med god grund blevet særdeles populært – denne aften skal vi både høre Gin`s historie og smage 6 forskellige gin`s med forskellige tonic.

Der vil være snacks i form af nødder og chips til smagningen.

Pris : 200,- pr. person.

 

Torsdag d. 2. maj kl 19.00 :  ” Jorden rundt på 3 timer ”

Vi skal smage vine fra Australien, U.S.A., Sydamerika, Spanien, Frankrig og Italien – og vi fremhæver vine- lavet på de druer, som er typiske for det pågældende land, og som de er bedst til. Glæd dig til en vin- rejse verden rundt !

Pris : 225,- pr. person.

 

Torsdag d. 6. juni kl. 19.00 : ” Du (h)vide verden ”

En aften i hvidvinens tegn – på opfordring af mange af vores kunder, skal vi på en rejse i hvidvinens verden. Vi skal smage de typiske hvide druesorter fra forskellige steder på kloden ledsaget af lidt ost og brød.

Kom og få en hyggelig aften med læskende hvidvine og lidt ost – og bliv forhåbentligt lidt klogere på den hvide verden.

Pris : 250,- pr. person.

 

Torsdag d. 5. Sept. kl. 19.00 : ” Vine under 100 kroner. ”

Der laves stadig rigtig god vin til rimelige priser –  vi giver et bud på vores bedste vine til under 100 kroner, hvor man oplever at få meget vin for pengene.

Smagningen ledsages af lækre tapas fra de bedste leverandører i Vejle.

Pris : 250,- pr. person.

 

Torsdag d. 3. okt. Kl. 19.00 : ” Øl- smagning – Oktoberfest for voksne. ”

Vi markerer Oktoberfesten – men uden tyrolermusik, storbarmede servitricer og toiletter under bordet. Kom og få en fornøjelig aften sammen med virkelige øl- entusiaster. Vi skal sammen smage 6-7 specifikke øl, som alle er brygget med passion. Der serveres en lille anretning med pølser, skinke og brød til smagningen.

Pris : 225,- pr. person.

 

Torsdag d. 7. november  kl. 19.00 : ” Stor Vin- aften på Restaurant Vedelsborg. ”

En aften, hvor vi hylder de store vine fra hele verden, og vi skal smage nogle af de helt store. Michael Bøgild vil denne aften kreere en 4- retters gourmet- menu, som sammen med de 6 store vine, uden tvivl vil gøre denne aften uforglemmelig !

Pris pr. person : 999,- pr. person.

 


 

Med mindre andet er anført afholdes vores smagninger på Café Conrad, Søndergade 14, 7100 Vejle ( på 1. sal over Vinbar No. 14 )

Ønsker du at bestille en smagning på din virksomhed eller privat ( min. 12 deltagere ) – så arrangerer vi gerne det !

Ønsker du en ekslusiv smagning i vores hyggelige vinkælder, så kontakt os !

Booking og spørgmål: 

tlf.: 40 84 12 36 eller mail til: vejle@vinoble.dk