Vi tilbyder smagninger hos dig privat, i vores hyggelige smagelokale med plads til 20-24 personer eller på din virksomhed nøjagtigt efter dine ønsker.

Se hele programmer for 2018 længere nede af denne side.

Vinsmagning i Vejle
Book en smagning i vores skønne smagerum

Vi kan tilbyde smagninger indenfor vin, øl, whisky, rom, gin, portvin, dessertvine, champagne ……ja, mulighederne er ubegrænsede. Hvad enten det er hjemme hos dig, på din virksomhed eller hos os – sørger vi for kompetent viden på området, hyggelig stemning og ikke mindst mulighed for at udvide sin horisont indenfor vin og spiritus.

Der er også mulighed for supplere smagningen med lidt lækkert til ganen – små anretninger, snacks eller lidt ost og sødt kan arrangeres.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk – eller tlf. : 40 84 12 36.

Book en smagning på din virksomhed.

Vinoble Vejle tilbyder vores erhvervskunder smagninger på din virksomhed uanset størrelse. Uanset om det drejer sig om firmafester, juleafslutning, kurser, teambuilding, sommerudflugter eller blot at give generalforsamlingen et lille ” løft ” – så møder vi gerne op.

Bestil en smagning for jeres medarbejdere her : vejle@vinoble.dk – eller på tlf : 40 84 12 36.

Book en smagning for jeres kunder.

I forbindelse med kundebesøg på jeres virksomhed tilbyder Vinoble Vejle at give både jeres danske og udenlandske kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.
Vi målretter arrangementet efter jeres behov og ønsker – og garanterer en god oplevelse for både jer og jeres kunder. Giv jeres udenlandske kunder muligheden for at smage unikke, danske produkter – danske special:øl, danske vine…..ja, sågar dansk whisky, gin og vodka.
Giv jeres danske og udenlandske kunder en god start eller afslutning på deres besøg på netop jeres virksomhed.

Bestil en smagning her : vejle@vinoble.dk : eller tlf. : 40 84 12 36.

Alt har sin pris……

Pris for smagninger ( både private – og erhverv ) :

1.500,: ( dækker løn til foredragsholder, glas, brød og snacks samt kørsel ) + fra 150,: pr. deltager.

Book en smagning hos Vinoble Vejle !!!

 

Program for smagninger i Vinoble Vejle 2018 :

Torsdag d. 1. feb. kl. 19.00 : ” Stor Rom – smagning. ”

Denne aften skal vi gennemgå de forskellige rom typer – mød op og få en hyggelig og lærerig aften, hvor vi skal smage nogle af de forskellige stilarter indenfor rom- vi skal også smage nogle af de helt store !

Pris : 225,- pr. person.
Torsdag d. 1. marts kl. 19.00 : ” Stor Portvins- smagning. ”

Mød op til en aften, hvor vi sammen skal gå på opdagelse i portvinens verden. Vi smage de forskellige typer af portvin – og slutter af med nogle af de helt store og gamle portvine.
Smagningen ledsages af et ostebord m/ sødt samt chokolade.

Pris : 275,- pr. person.

Torsdag d. 8. marts kl. 19.00 : ” Kvinder smager bare bedre ” – vinsmagning kun for kvinder.

Vi markerer Kvindernes Kampdag med en vinaften kun for tøser – mænd er forment adgang. Det er en kendt sag, at kvinders duft- og smagssanser er mere nuancerede – så mød op denne aften, hvor vi sammen skal smage 6 forskellige vine ledsaget af snacks.

Pris : 250,- pr. person.
Torsdag d. 5. april kl. 19.00 : ” Stor Gin- smagning. ”

Gin er med god grund blevet særdeles populært – denne aften skal vi både høre Gin`s historie og smage 6 forskellige gin`s med forskellige tonic.Der vil være snacks i form af nødder og chips til smagningen.

Pris : 200,- pr. person.

Torsdag d. 3. maj kl 19.00 : ” Cocktail – kursus. ”

Cocktails er blevet en uundværlig del af et godt party – vi skal denne aften stræbe efter at lave den perfekte Cocktail. Vi skal sammen prøve at lave 4 legendariske Cocktails, hvor vi gennemgår såvel opskriften samt det værktøj, som også er nødvendigt for at lave det perfekte resultat.

Pris : 275,- pr. person.
Torsdag d. 7. juni kl. 19.00 : ” Pinot Noir Jorden Rundt. ”

Få en oplevelse af, hvor forskelligt vine – lavet på den samme drue – kan smage alt afhængigt af, hvor på jorden den er dyrket. Denne aften fokuserer vi på, hvor meget klima og jordbundsforhold betyder for vinen. Vi serverer 6 vine fra 6 forskellige lande – alle lavet på Pinot Noir druen.

Pris : 225 pr. person.

Torsdag d. 6. September kl. 19.00 : ” Vine under 100 kroner. ”

Der laves stadig rigtig god vin til rimelige priser – vi giver et bud på vores bedste vine til under 100 kroner, hvor man oplever at få meget vin for pengene.
Smagningen ledsages af lækre tapas fra de bedste leverandører i Vejle.

Pris : 250,- pr. person.
Torsdag d. 4. okt. Kl. 19.00 : ” Øl- smagning – Oktoberfest for voksne. ”

Vi markerer Oktoberfesten – men uden tyrolermusik, storbarmede servitricer og toiletter under bordet. Kom og få en fornøjelig aften sammen med virkelige øl- entusiaster. Vi skal sammen smage 6 specifikke øl, som alle er brygget med passion.

Pris : 225,- pr. person.
Torsdag d. 1. november kl. 19.00 : ” Stor Bourgogne aften på Restaurant Vedelsborg. ”

En aften, hvor vi hylder de store Bourgogne vine, og vi skal smage nogle af de helt store. Michael Bøgild vil denne aften kreere en 4- retters gourmet- menu, som sammen med de 6 store Bourgogne vine, uden tvivl vil gøre denne aften uforglemmelig !

Pris pr. person : 999,- pr. person.

 


 

Med mindre andet er anført afholdes smagninger i Vinoble butikken på Rådhustorvet 2 .

I tilfælde af ekstra stor tilslutning ( over 24 ) afholdes smagningen andetsteds – deltagerne vil få besked via mail eller telefon.

 

Booking og spørgmål: 

tlf.: 40 84 12 36 eller mail til: vejle@vinoble.dk