Book en smagning i Vinoble Vejle

Vi tilbyder smagninger hos dig privat, i vores hyggelige smagelokale med plads til 12-24 personer eller på din virksomhed nøjagtigt efter dine ønsker.

Vi tilbyder også smagninger på Restaurant D´Angolo, Nørregade 35, 7100 Vejle, som vi har et godt samarbejde med – her kan vi tilbyde smagninger på op til 60 personer i hyggelige omgivelser med mulighed for at vælge mad til smagningen.

Vi kan tilbyde smagninger indenfor vin, øl, whisky, rom, gin, portvin, dessertvine, champagne – ja, mulighederne er ubegrænsede. Hvad enten det er hjemme hos dig, på din virksomhed eller hos os – sørger vi for kompetent viden på området, hyggelig stemning og ikke mindst mulighed for at udvide sin horisont indenfor vin og spiritus.

Der er også mulighed for supplere smagningen med lidt lækkert til ganen – små og store anretninger, snacks eller lidt ost og sødt kan arrangeres.

Bestil en smagning her: vejle@vinoble.dk – eller tlf.: 40 84 12 36.

Se vores kommende smagninger for 2024

Book en smagning på din virksomhed

 

Vinoble Vejle tilbyder vores erhvervskunder smagninger på din virksomhed uanset størrelse. Uanset om det drejer sig om kunde- arrangementer, personale-arrangementer, juleafslutning, kurser, teambuilding, sommerudflugter eller blot at give generalforsamlingen et lille ”løft” – så møder vi gerne op.

Bestil en smagning for jeres medarbejdere her: vejle@vinoble.dk – eller på tlf.: 40 84 12 36

 

Book en smagning for jeres kunder

 

I forbindelse med kundebesøg på jeres virksomhed tilbyder Vinoble Vejle at give både jeres danske og udenlandske kunder en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi målretter arrangementet efter jeres behov og ønsker – og garanterer en god oplevelse for både jer og jeres kunder. Giv jeres udenlandske kunder muligheden for at smage unikke, danske produkter – danske specialøl, danske vine – ja, sågar dansk whisky, gin og vodka.
Giv jeres danske og udenlandske kunder en god start eller afslutning på deres besøg på netop jeres virksomhed.

Bestil en smagning her: vejle@vinoble.dk eller tlf.: 40 84 12 36

Priser:

Pris for smagninger (både private – og erhverv):

1.500,- (dækker løn til foredragsholder, glas, brød og snacks samt kørsel)
+ fra 150,- pr. deltager.

Book en smagning hos Vinoble Vejle