Gaver & forkælelse

Det er altid en fryd at forkæle sine venner og familie med gaver – det er næsten lige så stor en fryd som at modtage gaver.

I Vinoble Vejle har vi et stort udvalg vin, spiritus, øl, champagne, chokolade og delikatesser.

Vi giver dine gaver en luksuriøs indpakning i gavekurve, gavekartoner eller trækasser.
Vi har et stort udvalg af færdigpakkede kurve og gavekartoner i butikken, men du kan også vælge at” skræddersy ” din helt egen kurv efter nøjagtigt dine behov.

Du har også muligheden for at bestille dine gaver ved at ringe til os på 75 72 84 77 – eller skrive til os på vejle@vinoble.dk – så pakker vi dine gaver efter dine anvisninger – og gør dem klar til afhentning.

Vi bringer gerne gaver ud

 

Vinoble er en kæde af 32 butikker i hele landet, og derfor kan vi, som nogle af de få tilbyde vores kunder at bringe gaver og kurve ud i stort set hele landet.
Hvis du bestiller din gave mellem 10-12 om formiddagen tilbyder vi oven i købet at levere samme dag indenfor de fleste områder i Danmark.
Levering i Vejle-området koster 75,- pr. levering. Levering andre steder i landet koster 75 – ? – alt efter afstanden til leveringsadressen. Kontakt os pr. telefon eller mail og få et tilbud.

Send gaver til udlandet

 

Vi tilbyder også gerne at sende dine gaver til udlandet. Vi har valgt at bruge Post Danmark til at levere vores kunders gaver til udlandet af den simple grund, at vi – både med hensyn til pakning og levering af gaver – kan garantere, at dine gaver når sikkert og ubeskadiget frem til modtageren. Ring og hør nærmere om vores levering af gaver til udlandet.

Vi beder dog om, at I bestiller i god tid, når I vil have leveret gaver til udlandet – minimum 14 dage før.