Kommende smagninger

Få inspiration og viden om det du drikker, ved vores mange smagninger som vi holder året rundt, for både private og erhverv. Vi afholder smagninger med vin, champagne, portvin, spiritus mm, og hvis du har et ønske til en specifik smagning, hører vi gerne fra dig.

Vi har stor erfaring i at afholde smagninger for både erhvervsvirksomheder, foreninger og private. Skal du afholde et arrangement – uanset om det er kunde- arrangement, åbent hus, personale- arrangement, generalforsamling eller privat arrangement, så kommer vi gerne og holder en smagning for jer.

Kalenderen 2020

Hvis intet andet er anført, foregår alle smagninger på Café Conrad, Søndergade 14, 7100 Vejle (på 1. sal over Vinbar No. 14)

Italiensk vinaften

Restaurant Toscana – Banegårdspladsen 1, 7100 Vejle
Torsdag d. 11. juni
Kl. 19.00
595,-
Kom og oplev en fantastisk aften på Restaurant Toscana, som vil kreere en 4- retters italiensk menu ledsaget af 6 italienske topvine.
Denne aften skal vi hylde de klassiske, italienske vinområder som Toscana, Piemonte, Abruzzo og mange flere.
Mød op og få en italiensk gourmet aften i verdensklasse!

Stor gin-smagning- På grund af corona- pandemien er Gin smagning udsat til torsdag d. 18. juni kl. 19.00 på Café Conrad.

Café Conrad
Torsdag d. 18. juni
Kl. 19.00
250,-
Gin har aldrig været mere populært – vi skal smage 6 forskellige Gin i forskellige stilarter samt høre lidt om Gin`s historie. Vi vil også fortælle om alle de måder, gin kan bruges på – bl. a. i drinks og cocktails. Vi smager 6 forskellige Gin ledsaget af snacks i form af nødder og chips.

Pinot Noir jorden rundt

Café Conrad
Torsdag d. 25. juni
Kl. 19.00
225,-
Denne aften smager vi 6 forskellige vine, alle lavet på druen Pinot Noir, men dyrket vidt forskellige steder i verden og under vidt forskellige forhold.

Kom og få en lærerig aften, hvor vi oplever, hvordan vine alle lavet på den samme drue, kan smage vidt forskelligt – alt afhængigt af, hvor på kloden, den er dyrket. Smagningen ledsages af snacks i form af nødder, chips og brød.

Stor hvidvins-smagning

Café Conrad
Torsdag d. 2. juli
Kl. 19.00
250,-
Danskerne drikker generelt mere og mere hvidvin – og bruger også flere penge på hvidvin. Denne aften skal vi smage 6 forskellige hvidvine lavet på 6 forskellige druer.
Vi åbner også et par af de store hvidvine, så man kan opleve hvidvin, når det er bedst.
Smagningen ledsages af brød og snacks i form af nødder og chips.

Vin-smagning kun for kvinder

Café Conrad
Torsdag d. 3. september
Kl. 19.00
225,-
Kvinder er fra Venus og mænd er fra Mars – denne gamle frase gælder i en vis grad også, når det drejer sig om vin. Dels er det beviseligt, at kvinder drikker mere hvidvin og rosé, end mænd gør. Men kvinder både dufter og smager bedre end mænd – og er tit også bedre til at sætte ord på duft og smag. Smagningen ledsages af brød, nødder og chips.
Kom og få en aften uden kloge kommentarer fra mænd!

Stor Gormet-aften

Restaurant Vedelsborg 
Torsdag d. 1. oktober
Kl. 19.00
999,-
Det er efterhånden en fast tradition, at vi slutter året af med en stor vin- aften på Restaurant Vedelsborg, hvor Michael Bøgild kreerer en 5- retters gourmet- menu.
Vi åbner 6-8 store vine på en aften, hvor man virkelig får valuta for pengene.
Mød op og få en oplevelse af vin & gastronomi på allerhøjeste plan!

Stor juleøl-smagning

Café Conrad
Torsdag d. 29. oktober
Kl. 19.00
225,-
Denne aften er helliget de store juleøl – vi skal smage 6 juleøl fra hele verden ledsaget af ristede pølser, sennep og brød.
Kom og få en fantastisk aften, hvor den står på ”Bier & Wurst” i julens tegn.

Stor portvins-aften

Café Conrad
Torsdag d. 5. november
Kl. 19.00
275,-
Portvin bliver mere og mere populært – vi skal smage 6 forskellige portvine og gennemgå de forskellige typer af portvin samt høre lidt om portvinens historie.
Smagningen ledsages af et ostebord og lidt chokolade.

Tilmeld dig vores smagninger på: vejle@vinoble.dk
– eller ring på : 40 84 12 36