Kommende smagninger

Få inspiration og viden om det du drikker, ved vores mange smagninger som vi holder året rundt, for både private og erhverv. Vi afholder smagninger med vin, champagne, portvin, spiritus mm, og hvis du har et ønske til en specifik smagning, hører vi gerne fra dig.

Vi har stor erfaring i at afholde smagninger for både erhvervsvirksomheder, foreninger og private. Skal du afholde et arrangement – uanset om det er kunde- arrangement, åbent hus, personale- arrangement, generalforsamling eller privat arrangement, så kommer vi gerne og holder en smagning for jer.

Opdateret kalender for 2023

Alle smagninger foregår på Restaurant D´Angolo (Nørregade 35, 7100 Vejle), på nær Spansk Vin & Tapas som foregår på Café Conrads.

Pinot Noir jorden rundt

Restaurant D`Angolo
Torsdag d. 1. juni
Kl. 19.00
325,- pr. person
Det er altid spændende at opleve, hvordan vine, lav et på den samme drue, kan smage vidt forskelligt, alt afhængigt af, hvor på kloden den er dyrket.

Denne aften skal vi smage 6-7 forskellige vine – alle lavet på Pinot Noir druen – ledsaget af en lille tallerken med paté, pølse og ost samt friskbagt brød.

Italiensk kulinarisk aften

Restaurant D`Angolo
Torsdag d. 31. august
Kl. 19.00
699,- pr. person
Guido og hans dygtige kokke forkæler os denne aften med en 4- retters menu i topklasse.

Hertil byder vi på 6-7 store, italienske vine nøje sammensat til maden. Kom og oplev italiensk vin & mad, når det er bedst.

Frankrig Rundt

Restaurant D`Angolo
Torsdag d. 7. september
Kl. 19.00
325,- pr. person
Frankrig er vinens moderland -vi skal Frankrig Rundt og smage os igennem de mest kendte vinområder i Frankrig – Bordeaux, Bourgogne, Rhone m. fl. Smagningen ledsages af lidt paté, pølse og ost samt friskbagt brød.

Portvins- smagning

Restaurant D`Angolo
Torsdag d. 5. oktober
Kl. 19.00
325,- pr. person
Portvin er virkeligt populært lige nu – og vi skal varme os med at smage 6-7 forskellige portvine – høre lidt om de forskellige portvinstyper og portvinens historie. Smagningen ledsages af lidt os og friskbagt brød og lidt chokolade.

Julevins- smagning

Restaurant D`Angolo
Torsdag d. 2. november
Kl. 19.00
350,- pr. person
Den danske julemenu er en af de sværeste retter at sætte vin til.
Vi vil komme med vores bedste bud på den perfekte vin til julemaden.
Vi smager 6-7 vine ledsaget af en lille tallerken med lidt jule tapas.

Tilmeld dig vores smagninger på: vejle@vinoble.dk
– eller ring på : 40 84 12 36