Kommende smagninger

Få inspiration og viden om det du drikker, ved vores mange smagninger som vi holder året rundt, for både private og erhverv. Vi afholder smagninger med vin, champagne, portvin, spiritus mm, og hvis du har et ønske til en specifik smagning, hører vi gerne fra dig.

Vi har stor erfaring i at afholde smagninger for både erhvervsvirksomheder, foreninger og private. Skal du afholde et arrangement – uanset om det er kunde- arrangement, åbent hus, personale- arrangement, generalforsamling eller privat arrangement, så kommer vi gerne og holder en smagning for jer.

Opdateret kalender for 2021 

På grund af corona er tiderne for smagningerne blevet opdateret. Se smagninger og tider herunder:

Ved smagningerne er det et krav, at man fremviser sit coronapas med enten bevis på fuld vaccination, en maks. 72 timer gammel negativ test.

Hvis intet andet er anført, foregår alle smagninger på Café Conrad, Søndergade 14, 7100 Vejle (på 1. sal over Vinbar No. 14)

Italiensk Vinaften på Restaurant Il Teatro

Restaurant Il Teatro, Vejle
Torsdag d. 6. maj
Kl. 19.00
799,-
Denne aften skal vi forkæles med en fantastisk 4- retters italiensk menu ledsaget af 6-7 lige så fantastiske vine. Det italienske køkken er elsket i hele verden for sin enkelthed og variation – og ledsaget af store italienske vine, så bliver det altså ikke meget bedre. Kom og får en hyggelig og lærerig aften på Il Teatro.

Gin smagning

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Onsdag d. 12. maj
Kl. 19.00
275,-
Gin & Tonic er med afstand den mest populære drink overalt i verden – vi skal nyde 6 forskellige Gin med forskellige tonics og diverse garnish, men først og fremmest skal vi have en fantastisk aften, hvor du kan få nye ideer til den perfekte Gin & Tonic. Smagningen ledsages af snacks i form af chips og nødder.

Italien Rundt

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 20. maj
Kl. 19.00
275,-
Italien har længe væres danskernes foretrukne vinland – vi skal smage os igennem nogle af vinene fra de ypperligste vinområder i Italien. Mød op og få en hyggelig aften, hvor vi skal smage det bedste fra Italien. Smagningen ledsages af en lille tallerken med italiensk ost, pølse, oliven og brød.

Pinot Noir Jorden Rundt

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 27. maj
Kl. 19.00
275,-
Denne aften skal vi smage 6 forskellige vine fra 6 forskellige lande – alle lavet på druen Pinot Noir. Kom og oplev hvor forskelligt vine – alle lavet på den samme drue- kan smage, alt afhængigt af, hvor på kloden den er dyrket. Smagningen ledsages af lidt ost, paté og brød.

Stor hvidvins- smagning

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 3. juni
Kl. 19.00
250,-
Vi drikker mere og mere hvidvin – og bruger også gerne flere penge på hvidvin. Denne aften skal vi smage 6 forskellige hvidvine lavet på 6 forskellige af de mest typiske hvidvinsdruer. Smagningen bliver ledsaget af lidt ost & brød. Mød op – og smag hvidvin i verdensklasse.

Frankrig Rundt

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 5. august
Kl. 19.00
275,-
Frankrig er og bliver vinens moderland – vi skal denne aften smage os igennem de vigtigste vinområder i Frankrig lige fra Alsace til Bordeaux. Vi skal smage 6 forskellige vine fra 6 forskellige områder i det franske. Smagningen ledsages af lidt ost, skinke og paté samt brød.

Stor Rom- smagning torsdag d. 2. september kl. 19.00

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 2. september
Kl. 19.00
250,-
Vi skal denne aften smage 6 forskellige rom fra forskellige lande og smage de forskellige romtyper- samt høre lidt om rommens historie. Men først og fremmest skal vi have en hyggelig aften med masser af god rom.
Smagningen ledsages af snacks i form af chips og nødder.

Stor Gourmetaften på Restaurant Vedelsborg

Restaurant Vedelsborg, Vejle
Torsdag d. 30. september
Kl. 19.00
999,-
Det er ved at være en tradition, at vi slutter året af med et festfyrværkeri af en smagning. Vi skal forkæles med en 5- retters gourmet-menu kreeret af Michael Bøgild og hans dygtige kokke. Dertil skal vi nyde 6-7 af de helt store vine – omhyggeligt udvalgt til hver enkelt ret. Mød op – og få en stor kulinarisk oplevelse – både når det drejer sig om vin og mad.

Stor Portvins- smagning torsdag d. 7. okt. kl. 19.00.

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 7. oktober
Kl. 19.00
275,-
En aften med masser af god portvin og lidt god ost og chokolade – så kan det ikke blive meget bedre. Portvin har genne århundrede været synonym med hygge, varme og sødme.
Vi skal høre om portvinens historie samt høre lidt om de forskellige portvins-typer, men først og fremmest skal vi smage rigtig god portvin. Smagningen ledsage’s af en lille ostetallerken samt lidt chokolade.

Stor Juleøl- smagning torsdag d. 4. november kl. 19.00

Café Conrad ( 1. sal over Vinbar No. 14 )
Torsdag d. 4. november
Kl. 19.00
250,-
Juleøllens ankomst er altid en festdag – vi fejrer den med et brag af en smagning med 6 af de bedste Juleøl fra hele Europa ledsaget af ristede hotdogs med det hele.
Mød op og få en hyggelig aften i Juleøllens tegn – nissehuer er tilladt.

Tilmeld dig vores smagninger på: vejle@vinoble.dk
– eller ring på : 40 84 12 36